N00050 | Stavební pozemek na RD, 1002 m2, Vonoklasy, Praha západ

Vonoklasy
6 770 000 Kč (za nemovitost)

Nabízíme exkluzivně k prodeji krásný travnatý pozemek v malebné obci Vonoklasy (u Černošic), Praha - západ.
Jedná se o stavební pozemek nacházející se v blízkosti středu obce na klidném slunném místě.
V obci je základní občanská vybavenost - samoobsluha a restaurace, dětská hřiště, fotbalové hřiště, školka, zastávky MHD s přímým spojením do Černošic (vlak z Černošic jede 15 min na Smíchovské nádraží). Škola, lékaři a větší obchody jsou v 4 km vzdálených Černošicích.
Pozemek přiléhá k existující zástavbě rodinných domů.
IS - kanalizační přípojka na pozemku, elektřina - smlouva o smlouvě budoucí na připojení, voda - možnost na pojení na obecní vodovodní řád.
Plyn v obci není. Přístup a příjezd na pozemek je zajištěn věcným břemenem zapsaným v katastru nemovitostí.
Podle aktuálního územního plánu obce je pozemek určen k zastavění. Nachází se v ploše určené pro výstavbu typu PB3.0 - Bydlení vesnického typu (jedno nadzemní podlaží, podkroví, podsklepení, zastavěná plocha max 30% = max 300m2). Kompletní územně plánovací informaci od stavebního úřadu poskytneme na vyžádání.
Obec Vonoklasy se nachází v Chráněné krajinné oblasti Český kras v krátkém dojezdu do Prahy. V okolí je krásná příroda, lokalita v přírodě vybízí k řadě volnočasových aktivit, vhodné a bezpečné místo i pro rodiny s dětmi. Přístup a příjezd na pozemek je zajištěn věcným břemen zapsaným na listu vlastnictví a podložen geometrickým plánem. Při rychlém jednání je možnost jednat o ceně.

  • Celková plocha:1 002 m2
  • Druh pozemku:pro bydlení
  • Inženýrské sítě:vodovod; kanalizace; elektřina
  • Umístění objektu:klidná část obce
  • Doprava:silnice; autobus


Prodávající makléř

Penelope

Hana Brzková

Tel.: 233 352 063

Kontaktní formulář